English

ApartmaniApartman A 2

Apartment A2 Apartment A2
Apartman A2, za najviše 8 osoba, nalazi se u potkrovlju i sastoji se od ulaznog hodnika, dvije kupaonice, dvokrevetne sobe , dnevno - spavače sobe s ukupno četiri ležaja te velike trpezarije s dva kreveta i kuhinje kompletno opremljene posuđem i kuhinjskim aparatima uključujući i perilicu suđa.

Apartment A2 Apartment A2

Posebnost ovog apartmana su dvije velike zasebne terase s pogledom na otvoreno more.

Apartment A2 Apartment A2

 

Apartman A 3

Apartment A3 Apartment A3

A3, za maksimalno 7 osoba je naš naljepši i najveći apartman, površine oko 70 m2. Nalazi se na prvom katu, a stepenice iz njega vode direktno na plažu.

Sastoji se od ulaznog hodnika , dviju kupaonica, jedna s kadom , druga s tušom, kuhinje sa svim potrebnim posuđem i perilicom posuđa, zasebne trpezarije te komforne dnevno- spavače sobe u kojoj su tri udobna kauča za sjedenje i za spavanje do četiri osobe.

Apartment A3 Apartment A3

Spavača soba je dvokrevetna i iz nje se ulazi u jednu malu jednokrevetnu.
Spavača soba, kuhinja i dnevno-spavača soba imaju pogled na more i imaju izlaze na veliku terasu s pokretnom tendom.

Apartment A3 Apartment A3

 

Apartman A 7

Apartment A7 Apartment A7

Apartman A7 je zasebni bungalow , površine cca 30 m2 udaljen svega nekoliko metara od kuće.

Apartment A7 Apartment A7

Sastoji se od jedne 2+1 ležajne sobe, kuhinje, trpezarije i dnevne sobe s kaučom na razvalčenje za još dvije osobe , u jednom , te kupaonice s tušom, ulaznog hodnika i velike terase.Spavača , dnevna soba i terasa su s pogledom na more.

Kuhinja je kompletno opremljena posuđem, posteljina je bijela , ručno vezena , a ručnici su najkvalitetniji, za dame bijeli , a za gospodu plavi.

Apartment A7 Apartment A7


 

Apartman A 9

Apartment A9 Apartment A9

Apartman A9 je predviđen za ukupno šest osoba i površine je oko 60 m2. Sastoji se od dviju dvokrevetnih spavačih soba , kupaonice , ulaznog hodnika , a u velikoj kuhinji s trpezarijom nalazi se kauč koji se razvlači u krevet za dvoje. Iz ove se prostorije s pogledom na more izlazi na balkon.

Apartment A9 Apartment A9

Svi apartmani imaju televozor i satelitski program.

POSEBNA PONUDA

Apartman - stan u centru grada za 4 do 6 osoba